Mit navn er Bacha og jeg er en kat

Jeg elsker simpelthen at være i haven og her fra havebordet kan jeg holde øje med mor og far, når de er indenfor. De har det desværre med at stikke af engang imellem.
Mor har udgivet sin bog om os katte på engelsk. Det er derfor, at jeg har været nødt til at lære engelsk. Men det var det værd, for bogen er god. Man kan dog også stadigvæk få den på dansk, hvis man vil det. Jeg kan godt lide mor, men det ærgrer mig altså, at hun ikke kan finde ud af at sætte mig på forsiden. Hvorfor skal ham den fjollede Lal dog være der.
I Katten Værns blad, Kattensvenner nr. 1 2019-03-13 Det er en dame, der hedder Birthe Hansen, der har skrevet om mors kattebog. Altså den, der handler om mig og som hedder KATTENS TIL KÆRLIGHED. Billedet stammer fra dengang, en anden dame skrev om mig i det blad, der hedder Apropos.nu. Hun er en rigtig sød dame, men jeg kan altså ikke lide, at mor holder sådan på mig. og hvorfor skal jeg have et urdu navn, når jeg er en super dansk Kattens Værn kat. Her er den så, anmeldelsen, og den er rigtig god. "En herlig nyudgivelse, der hylder de firepotede. Kattens til kærlighed af Gitte Paracha Thorhauge beskriver glæder og sorger ved at have flere katte, både gennem et langt liv og på samme tid. På den måde oplever man, hvordan katte er forskellige, hvordan de har det sammen. For eksempel fortæller forfatteren, hvordan to af hendes katte legede den samme leg, men på helt forskellig vis. Katten for rundt på stuegulvet efter en ”mus”, hoppede højt efter den, og elskede i det hele taget at lege voldsomt. Katten Kalu derimod ville hellere have, at ”musen” gemte sig og satte sig derefter på lur i laang tid og afventede det helt rigtige øjeblik til en fangst. Historierne om de i alt otte katte er letlæste og rummer mange iagttagelser fra kattens dagligdag. Sammenligningerne mellem kattenes forskellige personligheder får både de enkelte træk og kattes mange facetter til at stå tydeligt frem". Af Birthe Hansen Kattens Værn

Det er derfor, jeg sagde til mor, at jeg syntes, at hun skulle tage ud på Kattens Værn og spørge dem, om de ville sælge hendes bog. I ved den bog om katte, der hedder KATTENS TIL KÆRLIGHED. Det ville de selvfølgelig gerne, for mor fortalte dem, at jeg - katten fra Kattens Værn - er STAR i bogen. Så var de solgt, så nu kan man købe mors kattebog hos dem. Og man kan selvfølgelig også købe en dejlig kat - ligesom mig - med hjem. De har masser af dem derude. Mor så dem selv. Der var en skøn sort kat. En rigtig legesyg en, men det var nu også en stor killing. Og så var der de skønneste gråmisser. Det har mor selv fortalt. Hun var rundt og tale med dem allesammen og heldigvis blev det ikke til mere end det. Puh ha! Tænk, hvis hun var kommet slæbende hjem med endnu en kat. I ved, Lal den lille fisefornemme burmeser er mere end nok for mig. 

Nyeste kommentarer

29.05 | 19:06

Mine burmesere har heller aldrig haft problemer med at åbne kattelemmen selvom den var låst indefra! De andre har aldrig lært det😊!
Da jeg lejede mig ind på en vens bondegård med bl.a høns var der en tydelig forskel på mine to burmesere og de to Maine Co

...
29.05 | 19:15
The Eight Cats har modtaget 1
29.05 | 19:12