Mit navn er Bacha og jeg er en kat

Jeg er jo en Kattens Værn kat og det er jeg stolt af

Det er derfor, jeg sagde til mor, at jeg syntes, at hun skulle tage ud på Kattens Værn og spørge dem, om de ville sælge hendes bog. I ved den bog om katte, der hedder KATTENS TIL KÆRLIGHED. Det ville de selvfølgelig gerne, for mor fortalte dem, at jeg - katten fra Kattens Værn - er STAR i bogen. Så var de solgt, så nu kan man købe mors kattebog hos dem. Og man kan selvfølgelig også købe en dejlig kat - ligesom mig - med hjem. De har masser af dem derude. Mor så dem selv. Der var en skøn sort kat. En rigtig legesyg en, men det var nu også en stor killing. Og så var der de skønneste gråmisser. Det har mor selv fortalt. Hun var rundt og tale med dem allesammen og heldigvis blev det ikke til mere end det. Puh ha! Tænk, hvis hun var kommet slæbende hjem med endnu en kat. I ved, Lal den lille fisefornemme burmeser er mere end nok for mig. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 19:06

Mine burmesere har heller aldrig haft problemer med at åbne kattelemmen selvom den var låst indefra! De andre har aldrig lært det😊!
Da jeg lejede mig ind på en vens bondegård med bl.a høns var der en tydelig forskel på mine to burmesere og de to Maine Co

...
29.05 | 19:15
The Eight Cats har modtaget 1
29.05 | 19:12
Du kan lide denne side