Mit navn er Bacha og jeg er en kat

Det er derfor, jeg sagde til mor, at jeg syntes, at hun skulle tage ud på Kattens Værn og spørge dem, om de ville sælge hendes bog. I ved den bog om katte, der hedder KATTENS TIL KÆRLIGHED. Det ville de selvfølgelig gerne, for mor fortalte dem, at jeg - katten fra Kattens Værn - er STAR i bogen. Så var de solgt, så nu kan man købe mors kattebog hos dem. Og man kan selvfølgelig også købe en dejlig kat - ligesom mig - med hjem. De har masser af dem derude. Mor så dem selv. Der var en skøn sort kat. En rigtig legesyg en, men det var nu også en stor killing. Og så var der de skønneste gråmisser. Det har mor selv fortalt. Hun var rundt og tale med dem allesammen og heldigvis blev det ikke til mere end det. Puh ha! Tænk, hvis hun var kommet slæbende hjem med endnu en kat. I ved, Lal den lille fisefornemme burmeser er mere end nok for mig. 

Det er dog en KATTENS TIl... uforskammethed. Den lille irriterende fyr, ham de kalder Lal, har i ugevis ikke gjort andet end at placere sig lige der, hvor jeg gerne ville være, nemlig på forsiden af mors bog. Den der hedder KATTENS TIL KÆRLIGHED. Lal er en lille fisefornem racekat - burmeser. Og det giver ham åbenbart nogle rettigheder, som sådan en Kattens Værn kat som jeg ikke har. Men det er altså mig, der er en rigtig kat. Hvæs! Siger jeg bare. Flyt dig fra min plads, din lille dumme snotunge. Alternativt til alle jer derude: Køb mors bog og læg den på sofabordet med bagsiden opad. Hvæs!
Ja altså, det er så det øverste af bagsiden. Jeg måtte nøjes med den halve plads. Stor KÆRLIGHED... my pretty tail. Udstråler stor KÆRLIGHED TIL KATTE. Altså, hvis I virkelig elsker mig, såh...